Siemens Danfoss iso-9001 iso-14001

Despre noi

Societatea noastra are alaturi parteneri foarte cunoscuti. Cu ajutorul acestora, dar si al unor clienti importanti, am reusit sa ajungem in topul preferintelor pe acest segment de piata.

Suntem pe locul III pe podiumul SIEMENS ca si PARTENER, pentru distributia si service-ul echipamentelor industriale si automatizari. De asemenea, suntem una dintre cele patru firme agreate de Danfoss pentru comercializarea directa de automatizari industriale.


Certificari si diplome

Partener Siemens Diploma de excelenta

Portofoliu de lucrari

Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari Portofoliu de lucrari